Amersfoort: 033 4563112 | Nijkerk: 033 2583485 info@kapsalon-haarzaakje.nl

Haarverlenging Clip-Ins

 

Clip-In Extensions

Clip-In Extensions zijn lange stroken haar die u gemakkelijk zelf tussen uw haar aan kan brengen. U zet de stroken vast d.m.v. de clips die er aan vast zijn genaaid. Dit zit super stevig vast. Als u een beetje handig bent duurt dat ongeveer 5-10 minuten. Het resultaat is verbazingwekkend. Omdat u ze alleen overdag draagt slijten ze amper en gaan jaren mee. U kunt kiezen tussen 38-40 cm, 48-50 cm en 58-60 cm. U kunt er alles mee doen. Wassen/knippen/krullen/verven/stijltang, het is 100% human hair.

Hieronder laten we in de filmpjes zien hoe het te werk gaat. Scroll verder naar beneden voor meer informatie.

Opmeten
Opmeten vanaf het bovenste puntje van uw oor en dan naar beneden. Weet u niet goed welke kleur u moet kiezen stuur dan een foto van uw haar kleur naar ons op en wij geven u dezelfde dag nog advies info@kapsalon-haarzaakje.nl
Kopen
U kunt de clip-ins afhalen in onze kapsalon, of u kunt de clip-ins via deze site bestellen en dan sturen wij ze naar u op (incl. € 2,50 verzendkosten). Maak in dat geval dan de betaling over naar:

Rekening nr. 66.96.92.166
Kapsalon Haarzaakje Amersfoort
o.v.v. kleur…structuur (steil of krul) en uw adres waar de set heen moet.

Let op!
Om hygiënische redenen kunnen clip-ins niet geruild worden. Twijfelt u of clip-ins wel wat voor u is kom dan langs dan zetten wij de set gratis bij u in en adviseren u over de kleur. Heeft u heel dik of geen Europees haar dan kan het voorkomen dat u extra stroken nodig heeft. Dit wordt een double weft genoemd, ook dit kunt u dan direct zien.

Hierbij geven wij ook nog enkele tips voor het onderhoudt van de clip-in extensions:

 

  1. U hoeft de set niet vaak te wassen, u kunt de set ook een nacht met droog weer buiten laten luchten aan een kleding hanger.
  2. Wilt u de set toch wassen gebruik dan een goede verzorgende shampoo voor droog haar, wrijf niet te veel maar dompel het haar onder water en knijp er wat shampoo door. Ga nooit ruw te werkt. Houd het haar dan vanaf de clips vast onder de kraan en spoel de shampoo er voorzichtig uit. Doe daarna een masker of  cremespoeling in het haar. Spoel ook dit weer voorzichtig uit.
  3. Kam het haar rustig uit zonder hard te trekken en laat de set dan drogen op een handdoek.
  4. Heeft u een steile set leg dan het haar op de strijkplank en strijk het haar op de linnen stand (ja, dat is best heet). Houd het haar bij de clips vast, zet de strijkbout op het haar en trek het haar onder de strijkbout door. Hierna komt er weer een mooie glans op het haar.
  5. Heeft u een gekrulde set? Was het haar dan hetzelfde, knijp de krul er weer in nadat u de set heeft uitgekamd, laat het nu ook rustig drogen op een handdoek of rol de stroken haar op een klittenrol (Hema). Als het haar dan droog is heeft u er weer een prachtige krul in. Wilt u dat dit sneller gaat gebruik dan een krultang of carmenset.
  6. Als u het haar alleen maar droog föhnt zal het er pluizig en niet mooi uit gaan zien.
  7. Ook kunt u febreze in het haar spuiten (geurverfrisser) als u het niet perse wil wassen.
  8. Als u niet handig bent kunnen wij uw set ook wassen en opfrissen en er weer krullen in maken etc. Heeft u verder nog vragen kunt u altijd mailen of bellen.