Amersfoort: 033 4563112 | Nijkerk: 033 2583485 info@kapsalon-haarzaakje.nl

Haarverlenging

Bounce clip-ins

en Flip-ins

Balmain Double hair

Hairweaving

Balmain/Indian

Clip-In Extensions

Wat is het verschil? Dit is een grote clip-in extension die je halve achter hoofd bedekt, zo heb je in twee minuten een complete verlenging en/of verdikking.

De flip-in is dezelfde set alleen zitten hier nylon draadjes aan waar je het haar langheen trekt

Dit zijn 5 korte stroken haar, dubbel genaaid, die met waxjes aan je eigen haar worden bevestigd. De inzet tijd is 40 minuten. Op je hoofd worden eerst twee vlechtjes plat op je hoofd ingevlochten (cornrow) daar worden de trenzen haar op vast genaaid (3 of 4 stroken). De inzet tijd is ongeveer 2 uur. Een super kwaliteit extension die d.m.v. wax bolletjes aan je eigen haar wordt vast gemaakt. De inzet tijd is 2 uur. Dit zijn vier stroken haar van 10 cm/15 cm/25 cm/30 cm die je zelf gemakkelijk in uw haar kan clippen. Het is 100% echt human hair. De inzet tijd is 5 minuten.
Is het echt human hair?
Kan ik er alles mee doen?
Wassen, krullen, sporten, stijltang?
Nee, het betreft hier GEEN human hair. Je kan het wel zo behandelen als je eigen haar. Alleen mag je de styl- of krultang niet heter zetten dan 160 graden! Ja, het betreft hier wel 100% human hair, je kan het dus net zoals je eigen haar behandelen. Ja, ook dit is 100% echt human hair van het merk indian gold en een super stevige bevestigings- methode die geen schade aan je haar geeft, je kan het dus heel makkelijk borstelen, krullen, steilen, etc.(mits je je houdt aan de regels) Ja, het is de allerbeste kwaliteit haar, dus deze extensions blijven ook na verven en veelvuldig steilen met een stijltang mooi glanzen. Ja, het betreft hier 100% human hair. Je kan het net zo behandelen als je eigen haar.
Kan ik het ook verven of permanenten? Deze soort clip-ins kan je niet verven of permanenten, wel kan je steilen of krullen maken met een krultang.

Ook de flip-in kan je niet verven maar wel stylen of krullen

Ja, geen probleem maar het is natuurlijk beter van niet. Kan, maar waarom zou je het doen? Je kan ze ook gekruld krijgen, verven is geen probleem wel kan het haar droger worden net als bij je eigen haar als je het verft. Als je zelf het haar verft geven wij geen garantie op het haar. Onze shampoo en conditioner zorgen ervoor dat het haar mooier blijft. Ja, ook na 1 keer verven blijft het haar mooi van kwaliteit. Dat kan inderdaad, maar net als je eigen haar wordt de kwaliteit er minder van en kan het droger worden. Als het niet nodig is dus liever niet. Onze verzorgende shampoo en conditioner gebruiken, deze helpt om de haarschubben weer goed te sluiten. Besluit je zelf de set te verven geven wij geen garantie op de kwaliteit van het haar.
Hoe lang moet mijn eigen haar zijn? Het mooiste is minimaal 8-10 cm overal, of langer. Het aller mooiste is schouder lengte. Het mooiste is 8-10 cm, maar hoe langer je eigen haar al is hoe mooier de verlenging wordt. Hoe langer je haar van jezelf is hoe mooier het staat, maar het kan al vanaf 8 cm. Het mooiste is minimaal 8-10 cm overal,of langer. 1 set is genoeg voor een heel hoofd verlengen of verdikken, heb je zelf heel erg dik haar of geen Europees haar dan heb je soms extra stroken nodig of een dubbel genaaide set (double weft) Hier betaal je dan wel extra voor.
Is het schadelijk voor mijn eigen haar? Totaal niet, ook al is je eigen haar heel slecht dan clip je deze set heel eenvoudig tussen je eigen haar vast.

nee totaal niet,het haar blijft vast zitten dmv een nylon draad dat over je hoofd heen loopt

Als je er niet ruw mee omgaat niet. Ook moet je de set op tijd laten opschuiven. Deze methode is na de clip-ins de minst schadelijke vorm van haar verlenging die er is, ook heb je de minste kans dat je terug moet komen omdat er iets los kan gaan vergeleken met de andere systemen.

Elk systeem wat je permanent in je haar bevestigt kan vooral de eerste nachten vervelend zitten. Het zit dan nog strak en kan soms wat jeuk veroorzaken,
Ga vooral niet krabben!
Daarmee voorkom je dat je je huid kapot krapt. Deze klachten verdwijnen meestal na een paar dagen.

Nee hoor, volg je de juiste behandelinstrukties blijft je eigen haar goed. Je moet wel je haar goed kunnen en willen verzorgen. Ook moet je na een aantal weken terugkomen voor een controle. Nee totaal niet.
Heb ik speciale shampoo nodig? Nee, het beste is om de set niet te vaak te wassen maar te laten luchten buiten. Je krijgt alleen garantie op het haar als je de producten van dit merk bij ons aanschaft. Het haar blijft het mooist met de shampoo en conditioner voor extensions, dit voorkomt klitten omdat deze shampoo’s de haar schubben sterker sluiten. Alleen bij aankoop van deze producten in onze winkel geven wij ook garantie op het haar en je verlenging.We zoeken het juiste product bij uw haar en het haar van uw wave.. De balmain verzorgingsproducten zorgen dat je zo lang mogelijk je haar in topconditie houdt. Alleen bij gebruik van onze goede shampoo en conditioner  kunnen wij een lange haar kwaliteit garanderen.Buiten op een kledinghaak laten luchten is het allerbeste voor het haar i.p.v.wassen.
Heb ik een speciale borstel nodig? Ja, deze borstel zorgt ervoor dat je geen klitten in het haar krijgt. Ja, deze borstel zorgt ervoor dat je geen klitten krijgt. Ja, deze borstel zorgt ervoor dat je geen klitten krijgt. Ja, alleen deze borstel beschadigt de waxjes niet. Nee, Het inzetten is super simpel, iedereen kan dit. Ook als u zelf niet zo handig bent.
Wat kost een normale verlenging? € 84,95  (25 cm lengte)
€ 109,95   (45 cm lengte)
€ 169,95 (60 cm lengte)
€ 335 (45 cm lengte)
Opschuiven kost € 75 na 8 á 10 weken.
€ 450 (50 cm lengte)
€ 300 (60 cm lengte)
Opschuiven na 2 á 5 maanden kost € 160.
€ 325 (30 cm lengte=100 extensions)
€ 350(40 cm lengte=100 extensions)
€ 375(50cm lengte=100 extensions)
€ 71,50  (40 cm lengte)
€ 102,50 (50 cm lengte)
€ 140,00 (60 cm lengte)
Hoe lang duurt het inzetten? Ongeveer 1 minuut. Ongeveer 40 minuten. Ongeveer 2 uur. Ongeveer 2 uur. Als u het al wat vaker heeft ingezet; 10-15 minuten.
Hoe lang blijft het zitten? De hele dag, je haalt de set er ’s avonds weer uit. Na ongeveer 2 maanden moeten ze worden opgeschoven en zo kunt u ze minimaal een half jaar hergebruiken Ongeveer 2-5 maanden Let op; alleen bij aanschaf  in onze salon van shampoo en conditioner kunnen wij garantie op het haar geven dat het lang mooi blijft. Wij zijn niet aansprakelijk als u klitten in uw haar krijgt bij gebruik van verkeerde producten of bij het te lang laten zitten van de hairwave. Controle is altijd gewenst en noodzakelijk tussendoor en is gratis.
Wij verwachten dat u bij problemen of jeuk of hoofdirritatie direct contact met ons opneemt. Hier kunnen wij vaak wat aan doen.
Ook als u zelf besluit om de wave te verwijderen vervalt de garantie daar wij niet meer kunnen zien wat de problemen waren als u die had.
Ongeveer 2 – 5 maanden. De hele dag totdat u het er zelf weer uithaalt. Let op: de clip-ins kunnen om hygiënische redenen niet worden geruild! Ook sturen wij geen geld retour als u de clip-ins achteraf niks vind, hou hier dus rekening mee! Bij enige twijfel kunt u dus beter langs komen zodat wij een set bij u in kunnen zetten.